Dagis
2010-12-09  10:15:29

Herregud vad Stacy är trött när hon varit på dagis en hel eftermiddag. hahahaha Hon är "död" hela kvällen och kvicknar inte till förrän på fm dagen där på. Vi har ju valpvakt när jag jobbar (65%) och har haft turen att hitta underbara Emma med sin lika underbara staffehane Peanut som passar Stacy ett par eftermiddagar i veckan. För att fylla upp resterande dagar åtog sig min long time fried Mia sig uppdraget.
Det är så himla skönt att det fungerar så bra!!!! Stacy är ju en väldigt stabil, säker och orädd liten valp och är inte miljökänslig för fem öre. Mys-Stacy! tycka om
Hon har fått lärt sig att vara ensam redan första veckan och klarade det galant. Nu är hon ensam någon timme medan jag är ute på promenad med dom stora flickorna. Duktig tjej!
Lite halvgalen är hon emellanåt förstås - men hon är ju en staff! hihi
Hon får ofta gå lös när vi är ute och är väääldigt följsam och uppmärksam. Vi klickar för bra position och för spontan ögonkontakt.
Efter att ha läst i hennes bror Caspers blogg http://ozkagardenstheoneandonly.bloggplatsen.se/ insåg vi att det var slut på smekmånaden/lära-känna-varandra-månaden så idag har vi klickat för sitt med ögonkontakt. Det tog kanske tre klick innan hon fattade.love Eftersom det var första riktiga klickerpasset så körde vid bara 10 klick. Men OJ vad hon tyckte att det var roligt!
Jag skulle klicka med Sally efteråt och hade satt upp grind vid köket för att hålla en viss liten madame utanför.....Tror ni att det funkade? När hon hörde första klicket rammade hon grinden! Inte bara EN gång utan TVÅ gånger. Fick bli buren/fängelset för hennes del. Blev ingen lugn träning för Sally dock, Stacy var MYCKET upprörd! Klick betyder ju godis och godis är det viktigaste som finns!!!! förbannad
En liten film från bus och dragkamp i trädgården.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0