Curve boost

Man behöver inte vara smal för att lyckas i livet....Någon som jag tycker är väldigt vacker är Sarah Dawn Finer. Otroliga former!

Hon har därtill en vacker röst.




Outfit

I lördags så var det då bröllop....Jag höll på att börja storböla i kyrkan! Tur att jag inte hade fått i uppdrag att sjunga! Brudgummens systrar stod för sången denna gång och dom är ju bara sååååå duktiga! <3 Mina små älsklingar! Helt underbart vackert bröllop fyllt med kärlek!

Jag har ju utlovat bild på hur jag såg ut och faktiskt så tycker jag att det såg himla bra ut - om jag får säga det själva! hihi

Klänningen ÄR helt svart, men då det började skymma ute när denna bild togs så fick jag ha högt ISO på kameran och det blev fult färgbrus - men det får ni på köpet!


Självklart får ni en bild på det vackra brudparet också.


Dagens inköp

Här kommer dagens "lilla" inköp. :D






Naglar

Igår fixade svägerskan Carola mina naglar så jag ska se lite snygg ut på bröllopet imorgon! Grejorna jag hade köpt var inte riktigt dom hon är van att jobba med men jag tycker resultatet blev alldeles utmärkt! :D

Tack så mycket för hjälpen C!

C har förresten en egen blogg. http://lovingandliving-lady-g.blogspot.com/

Så här blev naglarna!


Jag kommer nog dock troligtvis måla dom i en ljusare färg till bröllopet. Hela jag är ju svart och jag vill inte ha mörkt nagellack då. Ska shoppa på em så vi får väl se vad det blir!

Skor ja! Hmm.....det finns ju bara svarta och beiga pumps att välja på ute i butikerna så det får väl bli beiga! Något halsband ska jag ha också. Rapporterar senare vad inköpen blev! :D

Vila i frid

En eldsjäl för de hemlösa och utsatta hundar har försvunnit... Du lade ned ett enormt arbete med brinnande initiativ.

Jag möttes av nyheten i onsdags och kunde inte tro att det var sant!

Du kommer saknas av många.

Hoppas du nu har frid.

VILA I FRID R!


Tjocka på vintern?

Alltså, hur kommer det sig att folks bilar blir minst 2 m bredare på vintern? Eller är det så att folk blir tjockare överlag efter jul så dom behöver mer plats att kliva ur bilarna?

Jag blir arg varje gång jag kommer till jobbet och det inte finns någon personalparkering ledig - för att några tattarskallar inte kan parkera utan att se strecken för rutorna! Men hur svårt kan det vara liksom? Jag betalar 100 kr/mån för att parkeringskort - men jag kan f*n aldrig utnyttja det!!! Slutar med att jag står på betalparkeringen och får betala 30 kr istället....

TATTARE!!!!


Ny header

Jag har bara GIMP på den här datorn men jag fixade headern så gott jag kunde! :D Jag är ju van med CS men det har jag bara på min trasiga laptop. :(

Men men bättre denna än ingen alls!

:D

Skjorta!

Hittade denna skjorta och tänkte direkt "Den här blir perfekt på jobbet!!". Jag har ju ett sittande arbete och det är så skönt med mjuka och luftiga kläder då. Det måste vara bekvämt liksom. Vad tycks?

Förresten - jag beställde två! En rosa och en lila. :D



Kan säga att det var liiiite för kallt och ingen sol när vi var ute i skogen... :( Men vi blev nöjda ändå! :D

Det virvlar snö!

VEM är ansvarig för snön idag? *blänger* Nog för att snö är vackert men jag hade beställt strålande sol idag! Jag har jobbat hela helgen och jag måste verkligen tacka för att jag har trevlig helgkollega som lättar upp det hela. :D Tack för det Pamela!!!

Igår kväll när jag gick av mitt pass kl 21.30 slog det mig att jag faktiskt inte varit särskilt besvärad av min rygg under helgen!! HALLELUJA-moment! Fråga mig inte varför det var så för jag vet faktiskt inte, dock har jag varit duktig på att smärtstilla min kropp i förebyggande syfte. Detta gör ju att kroppen slipper stressen och man bryter cirkeln något. Nu är det ju inte så att 2 Alvedon och 1 Ipren hjälper något särskilt men det tar i alla fall udden av den värsta smärtan. Varje dag när jag kommer till jobbet så börjar jag med att stoppa i mig det. Tidigare har jag kört på racet att "det ska nog gå ändå", "jag får härda ut", vilket gjort att min kropp säkerligen blir mer spänd än den behöver!! Så jag kommer fortsätta med denna "kur" ett bra tag framöver och hoppas, hoppas, hoppas att det längre fram inte ska behövas!

En annan positiv grej jag upplevde igår var att kliva in i ett nystädat hem när jag kom hem!!! Mannen hade dammsugit och torkat golvet på nedervåningen. Tack för det Bagus!



Det är konstigt hur ens "mind & body" kan längta så fruktansvärt efter något. Det riktigt rev i min kropp igår efter att få åka ut i skogen. Ja det är sant - rev! hahaha.....Så nu ska jag packa ihop alla hundarna och bege mig ut i skogen - fastän det inte är sol ute! Men idag har jag sol i sinnet!

Matsedel v 8

För några månader sedan började vi göra veckomatsedel. Funkar faktiskt jättebra! Det blir variation på maten och det finns alltid matlådor! :D För att inte tala om att man spar pengar på det sättet och mer pengar vill vi ju alla ha!! Eller hur? ;)

Här kommer matsedeln för v 8 Nästa veckas matsedel

Ugnsbakad pasta med mozzarella
receptet

Potatismos och köttfärsbiffar + ärtor
receptet

Sparrissoppa
receptet

Pizzabullar + sallad
receptet

Osäkert vilka dagar dock, men det är i alla fall vad nästa veckas matsedel är.


Hårfärgning

Jag har låtit bli att färga håret på ungefär ett halvår och ni kan ju tänka er hur det ser ut nu!!!! Mitt hår är i botten typ askljusbruntblont eller nåt, not nice!! Eller annat ord man kan använda "råttfärgat". Det stundar ju bröllop för min kusin och hans sambo snart och färgning är på G.

Men var inte lätt att välja färg!! Att fråga sin karl om smakråd är ingen idé heller...hahahahah...."Ja, det blir nog bra!"...Hmmm...

Nåväl.....jag ville inte ha någon permanent färg utan tog en toning som håller sex veckor.


hahahaha....nja kanske inte.

Det blev den här. Dark brown - men på förpackningen ser det ut att skymta åt plommon. Men vi får väl se hur det blir!

Kläderna!!

Kläderna jag beställt från UK kom förresten idag!!! :D

Dom passade perfekt och fy sjutton vad snygg jag kommer bli på bröllopet! Nu är det bara skorna som fattas!!! ...och en härligt skimrande lila ögonskugga!!

YIHOOOO!!!!

Smärtor..

Jag är förbannat trött på att ha ont. Ont ont ont. Det går upp och det går ner men jag är aldrig smärtfri.
I början av 2000-talet ramlade jag av hästen. Första veckan kunde jag knappt gå och inte klä på mig själv. "Det går över", sa min doktor. Jaha...Bara att vänta då. Jag grinade när jag försökte röra mig. Det gjorde jävulsk ont helt enkelt.
Jag minns att jag kände en intensiv smärta precis vid landningen i det lilla stenröset och tänkte "Nåt gick sönder!!"...
Tidigare på dagen hade jag varit och köpt en säkerhetsväst och det var nog tur. Nåväl, jag är inte den som ger upp. Efter fyra veckor var jag tillbaka på arbetet, hade ont som sjutton, grinade av smärta - men vägrade ge upp.
1½ år sedan fick jag äntligen röntgen och denna visade en gammal kotkompression. Kotan var bara hälften av sin storlek och disken ovanpå var tillplattad.
Kom då fram till att det kanske inte var så konstigt att jag haft så ont!

Sedan dess har jag inte haft en smärtfri dag! Visst man vänjer sig och jag har inga förhoppningar om att någonsin bli helt smärtfri - men det är vansinnigt irriterande att det ska hindra mig från att göra saker och ting.
Från början kände jag mig värdelös...en krympling. Jag kröp fram i stallet. Jag vägrade ge upp!
Jag försööööker tänka positivt - "det finns dom som har det värre". Men det hjälper inte mig i mitt vardagliga liv!
Man blir fruktansvärt trött av att ha ont och många gånger förstår inte folk. Ryggvärk syns ju inte utanpå!
Släng sen därtill hälsporrar i båda fötterna... just nu är dom väldigt inflammerade fastän jag nu går med mina inlägg. Så länge jag går funkar det väl - då är hälarna ändå "bortdomnade" av smärta. Men jag kan inte gå så fort eller långt jag vill.
Jaha - här var det positivt!! ;) Men jag blir så irriterad!!!!

Skor skor skor

Jag drömmer om skor! Lila måste dom vara!! Jag ser dom framför mig! Det för inte vara skyhög klack för då kan jag inte gå och inte heller för tunn klack för då kommer jag slå ihjäl mig....tror jag! En lagom hög och lagom bred klack på ett par lila pumps!!
Jag vill heller inte betala för två par och bara få ett....

LaRedoute 249:-

LaRedoute 449:-

WENZ 729:- Jag gillar dessa men en aning dyrt för mig!

Tips emottages tacksamt!!!

HAHAHAHA

Ser att jag skrivit fel på headern......men vad sjutton - den ska i alla fall bytas ut! Ni får stå ut så länge!

-"Cheerio miss Sophie".....

Beställt kläder

I slutet av februari ska jag på bröllop. Jättekul, tänkte jag innan jag insåg att jag inte hade något att ha på mig! Hmmm.....var sjutton hittar man någon snyggt när man är plus-sized? I tjockisrutan på KappAhl? Skulle inte tro det! Dessutom är det j*vligt tråkigt att se ut som alla andra tjockisar i Sverige!!!

Får man inte klä sig snyggt när man är tjock?

*suck*

Nåväl, efter ett antal googlingar och tips från andra så svängde jag in på http://www.yoursclothing.co.uk/ Äntligen lite roligt!!!!!!


Fastnade för klänningen direkt och hittade sedan en bolero och en väska. Perfekt! Nu saknas bara dom lila skorna jag ska ha till. Några tips?

Plus-sized & Gorgeous

Tja, vad säger ni? Jag tyckte det var läge att skapa en helt personlig blogg med mina tankar om mig själv, egoboost, vikt och allt annat som sker i mitt liv. Jag insåg att jag behöver ett ställa att få skriva ner mina tankar och funderingar utan någon som helst censur.

Hope you like it!
Right in your face, bitch!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0